Eat Live Travel

Eat Live Travel

Wat is Eat Live Travel?

Eat Live Travel is een lifestyleblog met drie pijlers:

1. Eten (hotspots, recepten, feitjes)

2. Live (mindfulness, producten)

3. Travel (bestemmingen)

Wat heb ik voor Eat Live Travel gedaan?

  • Artikelen geschreven over reizen en eten

Overzicht van al mijn artikelen op Eat Live Travel

Waarom je NU een Game of Thrones tour moet boeken

“De dood is vreselijk definitief terwijl het leven zo veel mogelijkheden biedt.” Als je deze quote herkent, is een Game of Thrones Tour echt wat voor jou. Als je je er ook nog eens in kunt vinden, MOET je gaan. Want je hebt zeker de mogelijkheid om naar Ierland te gaan en de tours in Noord-Ierland te doen. Vluchten zijn cheap, weer zit af en toe mee en de tours zijn ook zeker betaalbaar. Nog niet overtuigd? Dit is waarom een Game of Thrones tour jou gelukkig zal maken.

1.    De gidsen hebben in Game of Thrones gespeeld

Misschien was dit een spoiler, sorry. Maar alle gidsen hebben echt in Game of Thrones gespeeld. Sommigen in elk seizoen en met grotere rollen, anderen bijrolletjes. Het is heel interessant om te horen hoe het er bij de casting aan toe ging, maar ze zijn ook in staat om dingen te vertellen die je niet kunt weten als je niet in de series speelt (zoals de concurrenten). En niet onbelangrijk: ze houden net zo veel (if not more) van Game of Thrones als jij.

2.    Het landschap zelf is al prachtig

Eigenlijk moet je gewoon naar Ierland voor het landschap. Als je in de bus zit en naar buiten kijkt geloof je je ogen niet. Het is vrij koud, maar supermooi. En dat er dan ook nog eens Game of Thrones Tours zijn is natuurlijk een bijkomend voordeel!

3.    Je voelt je echt alsof je in de serie speelt

De gidsen doen er alles aan om je verbonden te laten voelen met de serie. Zo zijn er fotomomenten waarbij jij op de plek van de acteurs staat. Heel veel zelfs! Maar je gaat je ook verkleden en dan krijg je allerlei tips over je pose. Ze weten precies waar je moet zijn voor de beste Insta kiekjes. De kostuums zijn overig gemaakt door deze mensen als die de echte kostuums hebben gemaakt en de zwaarden zijn ook echt, dus heel zwaar en scherp.

4.    Er zijn plannen voor alle weersomstandigheden

Regen? Te veel wind? Weg afgesloten? Geen probleem, er is aan alles gedacht. Wij moesten een deel skippen omdat het de dagen ervoor te veel had geregend. Maar het alternatief was niet mis: we mochten op de foto met de wolven uit de serie! Sansa en Aria hebben deze dieren aangeraakt en er mee geacteerd in de serie. De eigenaars waren bevriend met Jon Snow en hadden een hoefijzer van Khaleesi’s paard. ZO TOF. Sorry als jij dit niet gaat doen, maar dan weet je in elk geval dat er voor alles een passend alternatief is.

5.    Je doet ook niet-Game of Thrones gerelateerde dingen

Zoals ik al eerder zei is Ierland schitterend. Op alle tours doe je ook dingen die niet met Game of Thrones te maken hebben. Bijvoorbeeld de Giant’s Causeway op de ene tour en een soort verzameling van eilanden/rotsen met loopbruggen. Lastig uit te leggen, je kunt het beter zelf even bekijken!

6.    Je maakt vrienden voor het leven

Iedereen daar houdt van Game of Thrones. Je valt snel door de mand als je niet up-to-date bent. Dat is dan ook een aanrader, zorg ervoor dat je alle afleveringen hebt gezien. Als je de kans hebt, kijk dan van tevoren nog even de recaps. Er worden namelijk referenties gemaakt naar alle seizoenen. En daar kun je dan lekker over praten met mensen die net zo fan zijn van Game of Thrones als jij. Je hoeft je niet te schamen, niemand vindt je overdreven en je hebt altijd gespreksstof. Wat wil je nog meer?

Let me know als jij de tour hebt gedaan, ik wil graag weten of jij het net zo amazing vond als ik.

Liefs, Ninarosa

Hi! Mijn naam is Ninarosa (dat is één naam, ja) en ik heb intense liefde voorNinarosade zon, mooie reizen, lekker (vegan) eten, hotspots ontdekken, wijn, vrienden en natuurlijk mijn kat Valentino. En laat ik nu net het geluk hebben dat ik over al die onderwerpen mag schrijven voor Eat Live Travel! Momenteel woon ik in Zaandam en vanaf september woon ik in Rotterdam voor mijn master in Media & Business. Maar eigenlijk ben ik zo vaak als het kan in het buitenland! ?