House of Deeprelax

House of Deeprelax

Wat is House of Deeprelax?

House of Deeprelax is een online yoga nidra platform. Yoga nidra is een vorm van yoga die nog niet bekend is in yoga, maar daar gaat door House of Deeprelax verandering in komen. De website biedt podcasts op subscription-basis aan.

Wat heb ik voor House of Deeprelax gedaan?

Ik heb de teksten voor de launch e-mails geschreven. Dit hield in dat ik eerst het concept goed ging onderzoeken en vervolgens in overleg met de eigenaresse ging bedenken hoe we dit gingen presenteren. Ik bedacht welke mail er wanneer verstuurd ging worden en wat er precies in de mail kwam te staan. Ook dacht ik mee over de vormgeving.

House of Deeprelax website

House of deeprelax 1

#L1 Countdown (26/27 maart) // Save the date: op 9 april gaan we live!

Hoi…..,

Ben je klaar voor House of Deeprelax? Ik ben samen met mijn dreamteam, een tijdje wat meer bezig geweest achter de schermen en niet zonder reden!

Over een week gaan we officieel LIVE ! We zijn momenteel superdruk met de laatste voorbereidingen. In deze mail zetten we nog eventjes alles op een rijtje voor je, als een opfrisser. Zo ben jij straks helemaal klaar voor de launch van House of Deeprelax!

Druk? Hier is een samenvatting van deze nieuwsbrief:
• House of Deeprelax is een nieuw online platform waar jij online Deeprelax Yoga Nidra sessies kunt luisteren
• Yoga Nidra heeft ontzettend veel voordelen voor je gezondheid en mentale gesteldheid
• Je kunt kiezen uit een maandelijks abonnement ($9,99 p/m) of een jaarabonnement ($6,99 p/m)
• Krijg als allereerste toegang tot het platform als VIP-tester, waarbij je een week lang test en daarna feedback geeft
• Volg vóór de launch een Live Morning Deeprelax Nidra sessie via Instagram

Wat is House of Deeprelax ook alweer?

Als oprichter van House of Deeprelax heb ik een virtueel huis ontworpen, waar iedereen welkom is om de voordelen van mijn Deeprelax Methode te ervaren.

Een ontspannen en bewezen methode, die een antwoord is op een groot aantal gezondheids-, mentale en levensproblemen, die wij wereldwijd allemaal ervaren! Lees alle acht de voordelen op onze website.

Ik heb een techniek gevonden waarbij je liggend en zelfs slapend je leven kunt veranderen! Je hebt er niemand voor nodig en je past het toe waar en wanneer je maar wilt.

Wat kun je straks verwachten?

 

Onbeperkt toegang

Luister op elk gewenst moment naar jouw favoriete Deeprelax Yoga Nidra Sessie. Alle afleveringen zijn beschikbaar voor één prijs, geen verrassingen.

Exclusieve inhoud

Elk kwartaal komt er een gloednieuwe serie Deeprelax Yoga Nidra Serie online. Deze afleveringen zijn exclusief ontworpen en te beluisteren voor de leden van onze community.

Voor elk moment

Of het nu is om een heerlijk ochtendritueel uit te voeren met een sessie of omdat je problemen hebt met in slaap vallen; voor elk moment van de dag heb ik een prachtige meditatie-aflevering voor je.

Een maandelijks of jaarlijks abonnement

Je kunt ervoor kiezen om per maand of per jaar te betalen. Hou je van vrijheid en flexibiliteit? Kies dan voor het maandelijkse abonnement van $9,99 per maand. Je krijgt dan 10% korting op de live events. Wil je meer korting? Kies dan voor een jaarabonnement, waarbij je $6,99 per maand betaalt. Hierbij krijg je 15% korting op de live events.

www.houseofdeeprelax.com

Wil jij als aller-aller-allereerste toegang tot House of Deeprelax?

Kan jij echt niet nog een week wachten? Dan hebben we goed nieuws, want wij zijn namelijk op zoek naar VIP-testers. Yes, jij kunt een VIP worden en toegang krijgen tot House of Deeprelax voordat de rest dit heeft.

Waarom? We zijn een nieuw platform dus we zijn nog zoekende naar dé manier om Yoga Nidra aan de man te brengen. Jouw feedback helpt ons enorm om te verbeteren en ons platform te kunnen ontwikkelen. Zo werken we samen aan het allerbeste Yoga Nidra platform ter wereld!

In the nutshell…

• Test House of Deeprelax al een week voor de launch
• Ontvang een maand gratis toegang tot de online sessies
• Toegang VIP-groep, denk aan exclusieve sessies en andere voordelen
• Win een jaarabonnement op House of Deeprelax
• We sturen je een enquête toe en jij geeft ons tijdens de eerste week waardevolle feedback

Hoe werkt het VIP-testen precies?

Je inschrijven is simpel: laat je gegevens in de link hieronder achter en dan sturen wij je een mailtje terug als jij een VIP-tester mag zijn. Zit jij bij de 50 uitverkorenen? Dan zullen we een week lang vragen om wat vragen te beantwoorden.

Ben jij een geschikte VIP-tester?

Vóórdat je je inschrijft willen we wel nog even zeggen dat het belangrijk is dat je echt zeker weet dat je hier genoeg aandacht aan kunt besteden. Het testen kost tijd, dus we willen graag dat jij genoeg tijd hebt om ons waardevolle feedback te geven. Het testen duurt een week, namelijk van 2 tot 7 april.

Heb jij genoeg tijd en sta jij te popelen om ons te helpen? Te gek!! Dan staat je nog maar één ding te doen en dat is op die knop hieronder klikken.

[ word een VIP-tester ] // Link naar formuliertje

Volg een live Morning Ritual Yoga Nidra sessie!

Omdat we eigenlijk niet kunnen wachten tot we live gaan, hosten we alvast een live sessie. Tijdens de live Morning Ritual Yoga Nidra sessie beginnen we de dag goed, met een gratis yogasessie via Instagram. Wanneer, hoe (laat) en wat precies, dat laten we weten via Instagram. Volg ons dus alvast zodat jij er op tijd bij bent.

[ volg ons op Instagram ] // https://www.instagram.com/houseofdeeprelax/
Mocht je nog vragen hebben, laat je het ons dan even weten via info@houseofdeeprelax.com?

Groetjes,

Eliane
House of Deeprelax