public
speaking

Missiegedreven ondernemers inspireren
en motiveren om hun missie te leven
als spreker op online en offline evenementen

Ik wil missiegedreven ondernemers inspireren.

Ik wil hen net die nuttige en informatie dingen vertellen die zij nodig hebben om hun missie te vinden en te gaan leven.

Ik wil hen (en jou misschien ook wel!) aansporen om die eerste stappen te zetten en richting te geven aan hun talenten en missie.

Klinkt misschien alsof ik coaching doe, maar ik denk op grotere schaal. Als public speaker kan ik meer mensen bereiken en een inspirerende groepsdynamiek creëren. 

Of het nu gericht is op duurzaamheid, female empowerment of veganisme, als het gerelateerd is aan creativiteit en écht iemand verder kan helpen, denk ik graag mee over een bijpassende talk.

Maar laten we niet alleen binnen de live event kaders denken. Public speaking kan misschien ook in podcast- of videovorm. Een beetje van het influencerleven gemixt met het allerbeste van PR en community building.

Allemaal met het doel om de krachten van missiegedreven ondernemers naar boven kunnen halen, zodat zij hun missie kunnen vinden + leven en zich hierdoor zelfverzekerd, tevreden, begrepen en in balans voelen.

‘Ninarosa is zeer professioneel, werkt snel en nauwkeurig, houdt zich aan de opgegeven deadlines en draagt proactief suggesties en voorbeelden aan wanneer deze het eindresultaat ten goede komen. Daarnaast is Ninarosa vriendelijk, respectvol bij het aanleveren van suggesties en is gewoon leuk om mee samen te werken. Dank je wel, Ninarosa, graag tot de volgende keer!’
Andrea - Nederlandse Vereniging voor Veganisme
‘Ninarosa is zeer prettig om mee te werken. Schrijft goed, is proactief en komt haar afspraken na.’
Oscar - Concept2
‘Goed doordachte ideeën waarmee je direct samen aan de slag wilt gaan. Fijn ook dat onze gesprekken direct worden omgezet tot voorstellen.’
Marja - VAN-SYB
Vorige slide
Volgende slide
Wat als dit wel goed klinkt?

Heb je een project in gedachten waarbij je mijn brein, kennis, skills, inspiratie of vegan koekjes wel kan gebruiken? Organiseer je een event waarbij je een spreker nodig hebt of heb je een podcast waar ik goed bij zou passen?

Als je denkt dat ik je op de een of andere manier kan helpen, hit me up.

Eventjes sparren