De fijnste jaarplanners waarmee jij echt iets gedaan krijgt

Het jaar gaat altijd zo snel, het is alweer bijna 2020! Eerst heb je de witte brood weken van een nieuw jaar. Ik snak naar de warmte en dan is het eindelijk lente. Die vloeit over in de zomer. Voor ik het weet is het november en ben ik jarig. Dan moet ik alles afronden waar ik dan nog niet aan toe ben gekomen. Opeens is het Sinterklaas en Kerst en is er weer een jaar om. De tijd gaat veel te snel! Hoe kan je dan in godsnaam iets gedaan krijgen? Ik ging voor je op zoek naar de fijnste jaarplanners voor 2020.

Bullet Journal (€21,95)

Maak tekenen productief met de bullet journal. Het is de bedoeling dat je zelf je agenda tekent. De oprichters hebben een speciale methode ontwikkeld en geven je allerlei tips. Door te tekenen, activeer je de creativiteit in je brein. Het werkt ontspannend en je wordt er ook nog eens productief van! Als je je voor de nieuwsbrief inschrijft, ontvang je sowieso twee gratis hoofdstukken uit het instructieboek. 8 pagina’s uit het boekje geven je instructies. Heel leuk!

Chick Story Life Planner (€39,95)

Deze Engelstalige planner is speciaal voor vrouwen. Het zet je aan het denken over waar je staat in het leven, wat je wilt bereiken en hoe. Het is enerzijds een agenda en aan de andere kant een soort life guide. De kern is ontwikkeling en de focus ligt op business, financieel, gezondheid en geluk. Je leert om prioriteiten te stellen en na te denken over wat je echt gelukkig maakt. Prachtig vormgegeven en leuke details.

Flow Planner (€33,02)

De Flow Planner zorgt ervoor dat jij anders naar je tijd gaat kijken en efficiënter werkt. Denk bijvoorbeeld aan een maandelijkse reflectie met vragen als “wat is mijn gevoel bij de afgelopen maand?” of een weekoverzicht waar je dagelijks invult of je wel genoeg water drinkt. Met strakke vormgeving en speelse icoontjes is het een plezier om dit in te vullen. Je kunt lekker groot schrijven en hij is moeilijk stuk te krijgen. Ideaal voor de drukke ondernemer.

Structuur Junkie Planner (€22,95)

Structuur is voor iedereen anders. Deze planner kun je helemaal naar eigen inzicht invullen en overal mee naartoe nemen. Elke maand heb je een uitdagende challenge en heb je ruimte om vooruit te blikken. Er is werkelijk ruimte voor alles: to-do lijstjes, al je uren, geluksmomentjes én je papiertjes (want er zit een envelopje achterin!). Je vindt er ook evaluatieformulieren en inspirerende quotes. Heel mooi vormgegeven, duidelijk en inspirerend.

Succes Planner (€34,95)

Last but not least: de Succes Planner! Hij wordt gebruikt door veel ondernemers en dat is niet voor niets. Uiteraard heb je een jaar- en een weekkalender, maar er is meer. Deze planner biedt productiviteitsboosts en een doelenlijst voor heel 2020. Je hebt keuze uit 2 agenda’s met data en 2 zonder. Creëer rust, structuur en productiviteit. Stel concrete doelen en leer hoe je die ook echt kunt behalen. Letterlijk geschikt voor iedereen, van student tot piloot en van beginnende ondernemer tot CEO van Google.