Haarproducten voor mensen die altijd haast hebben

Bad hair days kunnen je dag echt verpesten. De onzekerheid kan je helemaal overnemen. Willen we niet! “Geen fuck geven” is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom ging ik op zoek naar de beste haarproducten voor mensen die altijd haast hebben. Allemaal van mijn favo merk Moroccanoil. Enigszins prijzig ja, maar elke cent dubbel en dwars waard.

Dry Shampoo per haarkleur

Droogshampoo is de uitvinding van deze eeuw. Ook van de vorige eeuw, want eigenlijk is droomshampoo uitgevonden in de jaren 60. Wat ik vervelend vind als noirette is witte sporen. Mijn blondine vriendinnetjes hebben daar geen last van. Gelukkig heeft Moroccanoil nu een droogshampoo speciaal voor mij en m’n mede-noirettes. Plakt niet, maakt je haar zacht, geeft volume en beschermt tegen de zon. En het belangrijkste: klaar in een minuutje.

Check de Dry Shampoo

Dry Texture Spray

Met deze spray lijkt het net alsof je echt je best hebt gedaan op je haar. Het werkt een beetje omgekeerd: het geeft een undone look en doet dat zó goed, dat het is alsof je er juist heel veel tijd in hebt gestoken. Je kunt ‘m ook als basis voor vlechten of hoge kapsels gebruiken. En je haar wordt niet vies plakkerig of stijf zoals de Kruidvat huismerk sprays. Echt een uitvinding, deze texture spray.

Check de Dry Texture spray

Smoothing Lotion: alles-in-één-stylingslotion

Heb je een bad hair day omdat je haar alle kanten op zit? De oplossing is hier. Ik gebruik hem om m’n krullen te temmen zodat ze niet meer pluizen. Je kunt hem ook gebruiken om je haar makkelijker te föhnen of om je haar te beschermen tegen vochtige omstandigheden. In elk geval maakt het veel andere stylingsproducten overbodig.

Check de Smoothing Lotion

Curl Re-Energizing Spray

Ik heb eigenlijk krullen, maar soms ziet m’n haar er uit alsof ik stijl haar met een klein golfje heb. Zo vervelend, want ik ben echt trots op m’n krullengen (thanks mam). De oplossing is deze krulactiverende spray. Geeft weer vorm aan m’n krullies en ook volume en glans. De hele dag door zal je geen last hebben van pluizen of kroezen. Werkt dus ook als je een beetje slag hebt en wat meer krullen wilt.

Check de Re-Energizing Spray